معرفی کتابخانه تخصصی دانشکده هنر و معماری اسلامی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

کتابخانه تخصصی هنر و معماری اسلامی در اسفند ماه 1396 با هدف تامین نیازهای اطلاعاتی دانشجویان و اساتید دانشکده هنر و معماری اسلامی آغاز به فعالیت نمود. این کتابخانه در طبقه دوم ساختمان غدیر و در فضایی بالغ بر 40 متر مربع  واقع شده است.

در حال حاضر حدود1200نسخه کتاب فارسی و لاتین و 100 حلقه لوح فشرده تخصصی و 156  عنوان پایان نامه در مجموعه کتابخانه موجود است که مرتبا در حال گسترش می باشد. نظام سازماندهی کتابها بر اساس رده بندی کنگره بوده که به صورت قفسه  بسته اداره می شود.

میز مطالعه، امکان جستجوی پیوسته عناوین کتابها و دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی فارسی (مگ ایران، نورمگز، سیویلیکا) و لاتین( سامانه کتابخانه دیجیتالی گیگالیب) از امکانات این کتابخانه است.