معرفی سایت پارس تودی: سرویس برون­ مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

pars today - parstoday   - پارس تودی  - پارس تودی -   آشنایی با شبکه پارس تودی   - رسانه ملی پارس تودی - سایت خبری پارس تودی  - سرویس برون مرزی پارس تودی

معرفی سایت پارس تودی: سرویس برون­ مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

«Pars Today» سایت خبری ایرانی است که در سال 1394 فعالیت خود را آغاز کرد و به ارائه 24 ساعته و آن­لاین اخبار و اطلاعات می پردازد. «پارس تودی» در تلاش است تا از پیشینه و تجربیات بیش از پنج دهه فعالیت خود در جهان رسانه­ای، تحت عنوان IRIB (سرویس برون­ مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران)، استفاده و فعالیت خود را با رویکردی جدید ادامه دهد.

«پارس تودی» دارای خدمات رسانه ای شامل سایت، رادیو، پخش از طریق ماهواره و حضور در رسانه های اجتماعی می باشد. هر یک از بخشهای زبانی «پارس تودی» دارای سایت مجزا می باشد. آلبانیایی، ارمنی، بنگلا، انگلیسی، روسی، فرانسه، آلمانی، هوسا، عبری، هندی، اندونزیایی، ایتالیایی، ژاپنی، قزاقی، سواحیلی، پشتو، پرتقالی، اسپانیایی و ترکی از جمله زبان­های پارس تودی برای ارتباط با مخاطبین خود است.

سرویس  «پارس تودی» دارای تولیدات خبری سیاسی، فرهنگی و مذهبی می باشد که در قالب محتویات چند رسانه ای به مخاطبان خود ارائه می کند.

لینک پارس تودی فاسی

لینک pars today انگلیسی

تعدادی از برنامه های تولید شده در گروه فرهنگ و معارف اسلامی رادیو برون مرزی این سازمان که به زبان انگلیسی ترجمه شده و از رادیو برون مرزی پخش می شود ارزش علمی بسیار بالایی برای اساتید و دانشجویان رشته مترجمی زبان انگلیسی دارد که در ذیل لینک آن آمده است.

رادیو برون مرزی پارس تودی (به زبان انگلیسی)

سایت پارس تودی - parstoday - داریوبرون مرزی - یک سایت خوب برای دانشجویان مترجمی زبان -