اطلاعیه: برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب " اثر مرکب: آهسته و پیوسته موفقیت تان را چندین برابر کنید. "

به مناسبت بیست و پنجمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی، کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه امام رضا (ع) برگزار می کند:

مسابقه کتابخوانی:کتاب "  اثر مرکب:آهسته و پیوسته موفقیت تان را چندین برابر کنید."

مطابق با سالهای گذشته کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی همزمان با بیست و پنجمین هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف  ترویج فرهنگ کتابخوانی و تشویق به مطالعه هدفمند، مسابقه بزرگ کتابخوانی برگزار می نماید.

این مسابقه از سه فصل ابتدایی کتاب "  اثر مرکب:آهسته و پیوسته موفقیت تان را چندین برابر کنید."  و در دوسطح " ویژه دانشجویان" و " ویژه کارکنان و اساتید " برگزار خواهد شد.

مسابقه در سطح دانشجویان به صورت حضوری و در قالب سوالات چهارگزینه ای و  همزمان در دو پردیس اسرار و رضوان در روز دو شنبه 13 آذر ماه برگزار خواهد شد. دانشجویان می توانند علاقه مندی خود را به شرکت شرکت در مسابقه  تا روز یکشنبه 12 آذر  در کتابخانه های هر یک از پردیس ها ثبت نمایند.

در سطح کارکنان، سوالات مسابقه به صورت الکترونیکی و از طریق اتوماسیون اداری در روز سه شنبه 7 آذرماه برای تمامی کارکنان و اساتید ارسال می شود. پاسخنامه های دریافت شده طبق ضوابط و مقررات از قبل تعیین شده امتیازدهی می شود.

در هر سطح به سه نفر از شرکت کنندگان با بیشترین امتیاز، کارت هدیه نقدی اهدا خواهد گردید.

از علاقه مندان به شرکت در مسابقه دعوت می شود فایل الکترونیکی سه فصل کتاب را از اینجا دریافت نمایند