اطلاعیه: برگزاری مسابقه نگارش و درست نویسی

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام درنظر دارد همزمان با هفته کتاب و کتابخوانیو با هدف آشنایی دانشجویان و کارکنان  با نگارش صحیح زبان و خط فارسی  مسابقه " " زبان فارسی را دوست دارم: نگارش و درست نویسی" را با همکاری گروه ادبیات کودک برگزار نماید.

سوالات این مسابقه براساس دستورالعمل "مبانی نگارش و درست نویسی: دکتر حمیدرضا نویدی مهر "  و  در دو سطح دانشجویان و کارکنان استخراج و آماده شده است.

مسابقه ویژه دانشجویانبه صورت حضوری و در قالب سوالات چهارگزینه ای و  همزمان در دو پردیس اسرار و رضوان در روز چهارشنبه هشتم آذر ماه برگزار خواهد شد. دانشجویان می توانند علاقه مندی خود را  تا هفتم آذرماه در  هر یک از کتابخانه های  اسرار و رضوان اعلام نموده و ثبت نام  نمایند.

مسابقه ویژه کارکنان،به صورت الکترونیکی است و سوالات از طریق اتوماسیون اداری در روز چهارشنبه اول آذرماه برای تمامی کارکنان و اساتید ارسال می شود. پاسخنامه های دریافت شده در اتوماسیون طبق ضوابط و مقررات از قبل تعیین شده بررسی و نفرات برتر اعلام خواهد شد.

از علاقه مندان به شرکت در مسابقه دعوت می شود متن کامل "مبانی نگارش و درست نویسی: دکتر حمیدرضا نویدی مهر " را از اینجا دریافت نمایند.

از بین دانشجویان، سه نفر پردیس اسرار و سه  نفر در پردیس رضوان  و از بین کارکنان نیز سه نفر با بیشترین امتیاز، جایزه غیرنقدی ارزشمندی اهدا خواهد گردید.