معرفی بخش پایان نامه ها و اطلاع رسانی

بخش پایان نامه ها و اطلاع رسانی:

بخش پایان نامه ها:

هدف این بخش مجموعه سازی و سازماندهی پروژه ها، پایان نامه و رساله های دانشجویان دانشگاه و ارائه آسان تر آنها به مراجعان می باشد .این بخش وظیفه کنترل و مطابقت پایان نامه و رساله ها با شیوه نامه های دانشگاه، ورود اطلاعــــــــــــات توصیفی، برچسب گذاری شماره راهنما و در نهایت دسترس پذیری پایان نامه ها به کاربران را بر عهده دارد.

در مرحله کنترل و مطابقت، نسخه الکترونیکی پروژه ، پایان نامه یا رساله ها جهت مطابقت با شیوه نامه های مصوب دانشگاه از قبیل اطلاعات مندرج در صفحه عنوان فارسی و انگلیسی، چکــــــــــیده های فارسی و انگلیسی، صورتجلسه دفاع، اظهارنامــــه مالکیت فکری، فهرست مطالب ، فهرست منابع و ماخذ ، شیوه نامه های نگارشی و استنادی و … برای کتابدار بخش ارسال می شود.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی پژوهش محور موظف هستند پس از تایید نهایی کتابدار، یک لوح فشرده محتوی فایل اصــلی پایان نامه ( در دو قالب ورد و (pdf)،  فصل اول پایان نامه و پرسشنامه (در قالب (pdf) را در هنگام تسویه حساب به کتابخانه تحویل نمایند.

دانشجویان کارشناسی رشته های مهندسی  نیز  می باید بعد از تایید نهایی پروژه خود یک لوح فشرده محتوی فایل اصلی پروژه در قالب ورد و pdf در زمان تسویه حساب به کتابخانه تحویل دهند.

جهت راهنمایی و چگونگی ارسال پایان نامه و انجام مراحل تسویه حساب اینجا کلیک کنید.

در مرحله فهرستنویسی،  علاوه بر ورود اطلاعات کتابشناختی، توصیــــفگرها و چکیده فارسی و لاتین، فایل الکترونیکی این پروژه ها و پایان نامه ها نیز در کاربرگه الصاق می شود. به این ترتیب امکان جستجوی پروژه ها و  پایان نامه ها و همچنین تورق و مطالعه صفحات ابتدایی این منابع در پورتال کتابخانه و فقط برای اعضای کتابخانه فراهم شده است.

پایان نامه های چاپی دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبل از سال ۱۳۹۷ در آرشیو کتابخانه نگهداری می شود و در دستــــــرس عموم دانشجویان نخواهد بود و ارائه خدمات صرفا  به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

دانشجویان مراکز دانشگاهی دیگر برای مطالعه و استفاده از پایان نامه های دانشگاه اما رضا(ع) می توانند طبق آیین نامه پایان نامه ها عمل کنند.

بخش اطلاع رسانی :

در بخش مرجع و اطلاع رسانی کتابخانه های دانشــــگاه بین المللی امام رضا (ع) امکان دسترسی به پایگاهـــــــــهای اطلاعاتی فارسی و لاتین  فراهم شده است.

این بخش با در بر داشتن مجموعه کتاب های مرجع فارسی، عربی، انگلیسی و همچنین اشتراک پایگاه های اطلاعاتی همچون مگیران ، نورمگز، سیویلیکا، قاصــــــــــدک نور ، مرکز منطقه ای شیراز و کتابخانه دیجیتال گیگالیب ( منحصرا جهت انواع منابع اطلاعاتی لاتین) خدمات متنوعی را  به اساتید و دانشجــــــویان در زمینه های اطلاع رسانی، تحقیق و پژوهش ارائه می دهد.

همچنین استفاده از خدمات مشاوره اطلاعاتی از دیگر فعالیتها و خدمات این بخش می باشد.

بخش تحصیلات تکمیلی(محققان):

به منظور ایجاد فضای مطلوب برای تحقیق و پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام در پردیس اسرار جایگاهی به نام بخش محققان فراهم کرده است.

این دانشجویان می­توانند برای انجام پایان نامـــــــه، پروژه ها و امور تحقیقاتی خود از این فضا با امکانات ذیل بهره ­مند شوند:

• اختصاص میز مطالعه و رایانه اختصاصی برای مدت زمان درخواست شده
  • امکان امانت داخل سالنی کتابهای مورد نیاز
  • استفاده از اینترنت جهت استفاده بدون محدودیت از پایگاههای اطلاعاتی مشترک و تحقیق و جستجو