مسابقه کتابخوانی: کتاب”سنگفرش هر خیابان از طلاست”

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام به مناسبت بیست و هشتمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می کند:

مسابقه کتابخوانی: کتاب ” سنگفرش هر خیابان از طلاست :راهی به سوی موفقیت واقعی

اثر: کیم ووچونگ

آیین نامه مسابقه کتابخوانی دانشجویان

مسابقه کتابخوانی ویژه دانشجویان در تاریخ ۲۹ آبان برگزار می شود.

خواهشمند است مقررات مسابقه را مطالعه نموده و  برای پاسخگویی به سوالات از پاسخنامه الکترونیکی آن استفاده نمایید. بعد از پاسخگویی و تکمیل،  پاسخنامه خود  را به پست الکترونیک libport1391@gmail.com   ارسال  نمایید.

مقررات مسابقه:

• شرکت برای تمامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در همه مقاطع تحصیلی بلامانع است.
  • زمان پاسخگویی به سوالات از ساعت ۱۳ الی ۱۵روز پنج شنبه ۲۹ آبان می باشد.
  • سوالات و پاسخنامه الکترونیکی راس ساعت ذکر شده در پورتال کتابخانه گذاشته خواهد شد.
  • دانشجویان می باید پاسخنامه الکترونیکی را تکمیل و ارسال نمایند. پیامهایی که حاوی شماره سوال – گزینه جواب می باشد ارزیابی نخواهد شد.
  • به منظور یکدستی و حفظ اطلاعات پاسخنامه، از ارسال پاسخنامه به گروه های اطلاع رسانی دانشگاه خودداری نمایید.
  • امتیازدهی بر اساس بیشترین تعداد پاسخ صحیح  انجام خواهد شد.
  • پاسخنامه ها با امتیاز برابر بر اساس زمان ( ساعت و دقیقه) ارسال رتبه بندی خواهد شد.
  • در صورت برابر بودن امتیاز و همزمان بودن زمان ارسال پاسخنامه ها، قرعه کشی خواهد شد.
  • به سه نفر برتر جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است در صورتی که تعداد شرکت کنندگان در مسابقه از ده نفر کمتر باشد تنها یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب خواهد شد.

جهت دریافت فایل الکترونیکی کتاب اینجا کلیک کنید.