شرایط استفاده از پایان نامه ها

شرایط استفاده از پایان نامه ها، توسط دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) و دانشجویان سایر دانشگاه ها

شرایط استفاده از پایان‌نامه‌ها برای دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع):

اطلاعات همه پایان نامه های دانشجویان دانشگاه در پورتال کتابخانه وارد می شود و فایل های مربوط به صفحات ابتدایی، پرسشنامه و متن کامل هر پایان نامه نیز در پورتال افزوده می شود.

این اطلاعات از طریق پورتال کتابخانه و اوپک فهرست موجودی قابل جستجو و مشاهده می باشد.(راهنمای جستجوی پایان نامه ها)

امکان مشاهده و دانلود صفحات ابتدایی همراه با فصل اول و همچنین پرسشنامه های الصاق شده به هر پایان نامه از طریق پورتال در داخل دانشگاه و هم در خارج از دانشگاه وجود دارد.

مشاهده متن کامل پایان نامه های بعد از سال ۹۶ تنها در داخل کتابخانه و از طریق رایانه های اختصاصی بخش پایان نامه ها امکان پذیر می باشد.

مشاهده متن کامل پایان نامه هایی که تازه دفاع شده است – در کتابخانه –  ۱۰ ماه پس از تحویل به کتابخانه امکان پذیر است.

پایان نامه های چاپی قبل از سال ۱۳۹۷ در آرشیو کتابخانه نگهداری می شود و در دسترس عموم دانشجویان نخواهد بود.

شرایط استفاده از پایان نامه ها، توسط دانشجویان سایر دانشگاه ها:

کتابخانه برای دانشجویان دیگر دانشگاهها در صورت نیاز به پایان نامه ای که از طریق سامانه گنج قابل دریافت نیست به این شیوه عمل خواهد کرد:

برای پایان نامه های قبل از سه سال جدید، متن کامل برای ایشان ارسال خواهد شد. در این صورت متقاضی می باید به ازای هر صفحه مبلغ  ۱۰۰۰۰ ریال را به شماره حسابی که اعلام می شود واریز نماید.

برای پایان نامه های سه سال جدید، این درخواست باید از طریق کتابخانه دانشگاه محل تحصیل و بعد از تکمیل فرم تعهد و درخواست پایان نامه  مورد نظر – به شکل نامه اداری سربرگ دار- برای کتابخانه ارسال شود.

تبصره۱ : به هیچ عنوان امکان ارسال متن کامل این پایان نامه ها وجود ندارد.

تبصره ۲: متقاضی می تواند فهرست مندرجات، چکیده و چند صفحه ابتدایی را در سامانه گنج مشاهده کند. با توجه به فهرست مندرجات می تواند بخشهای مورد نیاز خود را شناسایی و درخواست نماید. در این صورت متقاضی می باید به ازای هر صفحه مبلغ ۱۵۰۰۰ ریال را به شماره حسابی که  اعلام می شود واریز نماید.

تبصره ۳: فصل چهارم، جداول و بخشهایی که نتیجه کار نگارنده باشد قابل ارسال نیست.

نکته :  قبل از واریز وجه مطمئن شوید که نسخه دیجیتالی آن در پورتال کتابخانه وجود دارد.

جهت دریافت فایل ” فرم تعهد و درخواست پایان نامه” اینجا کلیک کنید.

شماره تماس و  فکس: ۳۸۰۴۱-۰۵۱